Klantenservice

Verzending

Verzendmethoden +
PostNL

We gebruiken voor Nederland en België met name PostNL omdat zij de ruimste verzendtijden hebben. Bestellingen die op voorraad zijn, worden op werkdagen voor 17:00 dezelfde werkdag nog verzonden.

PostNL levert normaal gesproken de volgende dag in Nederland en België.

UPS

Met de UPS verrichten we de meeste internationale zendingen, maar deze koeriersdienst kan ook prima voor Nederland en België worden toegepast. Let hierbij wel op de vroegere besteltijd. Orders voor 15.30 worden dezelfde werkdag verzonden, orders na 15:30 worden automatisch doorgeschoven naar de volgende werkdag.

Bij zendingen anders dan Nederland en België passen wij een aangepast verzendtarief toe op basis van gewicht en bestemmingsland. Voor veel landen geeft de webshop dit automatisch weer en anders kunt u hiervoor contact opnemen met info@pakhuys27.nl of +31 (0)187 82 02 04.

Afhaling

Afhalen in Goedereede is ook mogelijk. Via de webshop kan gekozen worden voor verzendmethode ‘afhaling’ waarbij wij de order zullen klaarleggen op ons kantoor. Dit kan echter alleen op afspraak. Neem bij het plaatsen van de bestelling even contact op met info@pakhuys27.nl of +31 (0)187 82 02 04 om de afhaling in te plannen.

Alternatief adres +

Wilt u een bestelling op een ander adres laten bezorgen? Dan is dit mogelijk door een alternatief adres op te geven. Hiervoor rekenen we geen extra verzendkosten.